۱۳۹۹ جمعه ۴ مهر
انتصاب جناب آقای دکتر سعید رضایی شریف آبادی به عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه
ارسال شده در تاریخ 1399/05/01

خانم دکتر مهناز ملانظری رئیس دانشگاه الزهرا طی حکمی آقای دکتر سعید رضایی شریف آبادی را به عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب نمودند. متن حکم ابلاغی رئیس دانشگاه الزهرا به شرح زیر می باشد :

جناب آقای دکتر رضایی شریف‌ آبادی

با سلام و احترام

نظر به تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی در امور علمی، آموزشی و اجرایی به موجب این حکم برای مدت دو سال به سمت معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب می‌شوید. امید است با استعانت از پروردگار متعال و تلاش بی شائبه و همکاری و همراهی سایر همکاران محترم شاهد ارتقای کیفی برنامه‌ها و عملکرد آموزشی دانشگاه در سطح ملی و بین‌المللی باشیم. از جنابعالی انتظار دارد با تلاش در انجام وظایف اختصاصی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی به شرح مندرج در آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و نیز برنامه راهبردی و برنامه عملیاتی دانشگاه در امور زیر برنامه‌ریزی و اهتمام ویژه‌ای مبذول فرمایید:

1. افزایش کیفی فعالیت‌های آموزشی، خصوصاً آموزش‌های مجازی.

2. ارتقاء جایگاه دانشگاه در سطح ملی و بین‌المللی در حوزه آموزش.

3. تقویت شهرت و اعتبار دانشگاه در جامعه از منظر آموزش.

4. گسترش همکاری‌های بین‌المللی در زمینه آموزش و استفاده از زیر ساخت‌های مجازی برای استفاده از اساتید بین‌المللی توانمند.

5. سیاستگذاری در راستای هدفمندسازی پایان‌نامه ها و رساله‌های تحصیلات تکمیلی به سوی حل مشکلات و نیازهای جامعه.

6. ایجاد رشته‌های جدید و میان رشته‌ای متناسب با شرایط دانشگاه و تقاضای جامعه.

7. اعتلای کیفی آموزش از طریق ارتقاء کیفی پایان‌نامه‌ها و تنوع بخشی به شیوه آموزشی.

8. استفاده بهینه از زیرساخت‌های آموزش مجازی در دوره کرونا و پس از آن با هدف دگردیسی شیوه‌ها و روش های آموزش و بالندگی دانشگاه.

9. مهارت افزایی اعضای هیات علمی برای برگزاری کلاس‌های مجازی، تولید محتوا، برگزاری آزمون‌های معتبر و مطمئن مجازی، رهبری کلاس‌های مجازی و ایجاد انگیزش در دانشجویان.

10 . ارتقای فرهنگ سازمانی، همدلی و کارگروهی در گروه‌های آموزشی با هدف هم افزایی در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، ارتباط با صنعت، نوآوری و کارآفرینی و تعاملات بین‌المللی.

11. انعطاف پذیری برای بازنگری در برنامه‌های درسی به منظور انطباق با پیشرفت‌های علمی هر رشته و تغییر تقاضای بازارکار.

12 . کمک به ایجاد محیط پویا، خلاق و جذاب آموزشی در دانشگاه به منظور افزایش رضایت دانشجویان و جذب استعدادها.

13 . پایش و ارزیابی مستمر فعالیت های آموزشی در سطح گروه ها و اعضای هیات علمی و انجام اقدامات اصلاحی و بهبود با همکاری روسای دانشکده ها.

14 . بکارگیری دستورالعمل‌های دولت الکترونیک در فرآیندهای آموزشی به گونه ای که حداکثر خودکارسازی انجام و امور با حداقل مراجعه و مصرف کاغذ صورت گیرد.