۱۳۹۹ جمعه ۱۵ اسفند

جلسه مجازی مشترک معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مرکز ارزیابی و پایش عملکرد

ارسال شده در تاریخ 1399/12/02
جلسه مجازی مشترک معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مرکز ارزیابی و پایش عملکرد

جلسه مجازی مشترک مرکز ارزیابی و معاونت آموزشی روز شنبه، مورخ 1399/12/02  با حضور جناب آقای دکتر رضایی شریف آبادی، معاون آموزشی، سرکار خانم دکتر مداحی، معاون مرکز ارزیابی، مدیران و نمایندگان برنامه عملیاتی حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، برگزار گردید.
ابتدا جناب آقای دکتر رضایی شریف آبادی توضیحاتی را پیرامون هدف برگزاری جلسه؛ شناسایی چالش‌ها و راهکارهای بهبود برنامه عملیاتی حوزه معاونت آموزشی ارائه کردند. سپس اهم اقدامات معاونت به منظور تحقق اهداف و اقدامات برنامه عملیاتی و ارائه پیشنهاداتی در همین خصوص مورد توجه قرار گرفت. نمایندگان برنامه عملیاتی مدیریت‌های برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی، خدمات آموزشی، تحصیلات تکمیلی، مرکز آموزش‌های آزاد و مجازی، استعدادهای درخشان و دبیرخانه هیات ممیزه به ارائه گزارش‌ عملکرد، اقدامات انجام شده، نقاط قوت و موانع موجود به تفکیک هر کدام از حوزه‌های مدیریتی پرداختند.
در ادامه معاون مرکز ارزیابی توضیحاتی را پیرامون مراحل مختلف مدیریت جامع استراتژیک شامل تدوین برنامه عملیاتی، اجرا، پایش و ارزیابی برنامه مطرح کردند و اقدامات ضروری به منظور پایش و ارزیابی دقیق‌تر واحدهای سازمانی را در هر مرحله مورد بررسی قرار دادند. سپس نکاتی را در خصوص تحلیل عملکرد معاونت به تفکیک هر هدف کلان برنامه عملیاتی و راهکارهای بهبود متناسب با آن را مطرح کردند.
در انتها نیز مشارکت موثر تمامی اعضا حین بازنگری اهداف و اقدامات برنامه‌های عملیاتی آتی مورد تاکید معاون محترم آموزشی و همچنین تعاملات روزافزون مرکز ارزیابی و معاونت آموزشی مورد استقبال معاون محترم مرکز ارزیابی دانشگاه قرار گرفت.