۱۴۰۰ سه شنبه ۱ تير

درخشش دانشگاه الزهرا (س) در رتبه بندی بین المللی تایمز-تاثیر 2021

ارسال شده در تاریخ 1400/02/01
درخشش دانشگاه الزهرا (س) در رتبه بندی بین المللی تایمز-تاثیر 2021

بر اساس جدیدترین نتایج منتشر شده موسسه رتبه بندی تایمز در خصوص رتبه بندی تاثیر، دانشگاه الزهرا با کسب رتبه 600-401 در بین 1115 دانشگاه شرکت کننده، موفق به کسب رتبه 600-401  شده است. همچنین قابل ذکر است دانشگاه الزهرا در اهداف رشد اقتصادی و مشاغل شایسته، زیستن پایدار در آب، زیستن پایدار در خشکی موفق به قرار گرفتن بین 200 دانشگاه برتر جهان و در سایر اهداف نیز موفق به کسب رتبه‌های برتر شده است. همچنین تعداد دانشگاههای ایرانی شرکت کننده در این رتبه بندی 27 دانشگاه می باشد.
این رتبه بندی به ارزیابی اثرگذاری اجتماعی و اقتصادی دانشگاه ها به منظور تحقق توسعه پایدار توسط موسسات آموزش عالی، می‌پردازد.
مؤسسه تایمز در خصوص این رتبه‌بندی، با توجه به سه حوزه تحقیق، توسعه و نظارت به رتبه‌بندی دانشگاه‌ها می‌پردازد. معیارهای رتبه‌بندی حوزه تحقیق از اطلاعات ارائه شده توسط الزویر (Elsevier) حاصل شده است.
در حوزه توسعه از شواهد و مدارکی که از سوی دانشگاه‌ها در حوزه‌های مختلف پایداری ارائه شده، استفاده می شود. همچنین ارزیابی هر هدف شامل شاخص‌های آماری اختصاصی است که به منظور ارزیابی عملکرد موسسات، مورد بررسی قرار می‌گیرند.

• times_0