۱۴۰۰ سه شنبه ۱ تير

برگزاری جلسه مجازی مشترک مرکز ارزیابی و پایش عملکرد و مدیریت امور حقوقی، قراردادها و رسیدگی به شکایات

ارسال شده در تاریخ 1400/02/20

جلسه مجازی مشترک مرکز ارزیابی و مدیریت امور حقوقی روز دوشنبه، مورخ 20/02/1400 با حضور سرکار خانم دکتر پورمسجدیان، مدیر محترم امور حقوقی، سرکار خانم دکتر مداحی، رئیس محترم مرکز ارزیابی، سرکار خانم مطیعیان، معاون محترم مدیریت امور حقوقی، سرکار خانم رضازاده، کارشناس مسئول محترم مرکز ارزیابی برگزار گردید.
ضرورت پایش و ارزیابی مدیریت امور حقوقی مبتنی بر برنامه عملیاتی، تدوین برنامه با توجه به شرح وظایف و رفع موانع کلیدی شناسایی شده مرتبط با حوزه‌ی حقوقی، هماهنگی در خصوص نحوه‌ی گزارش دهی و نوع مستندات مورد نیاز جهت انعکاس عملکرد مدیریت، از جمله اهم موضوعات مطرح شده در این جلسه می‌باشد.

• jpg.7_0