پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) از سال 1389 دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی کشور را هر ساله مورد ارزیابی و رتبهبندی قرار میدهد. این پایگاه براساس تجربه 10 ساله در رتبهبندی دانشگاهها، ضمن ارائه سالانه رتبهبندی در سطح ملی، به منظور مقایسه حرکت علمی و عملکرد دانشگاههای کشور در جهان اسلام و دنیا، از سال 2014-2013 رتبهبندی دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی را در سطح کشورهای اسلامی و از سال 2018 رتبهبندی در سطح جهانی را، برای نخستین بار آغاز کرد.
یکی از مهمترین دستاوردهای رتبهبندی جهانی، ایجاد یک پایگاه داده از جزئیات کامل اطلاعات علمی و پژوهشی کشورها و دانشگاههای تراز اول دنیا است که در نتیجه آن امکان برنامهریزی و تهیه نقشه راه، به منظور دستیابی به اهداف و چشم انداز کشور و نیز دانشگاههای کشور در سطح بینالمللی وجود خواهد داشت.
با گردآوری دادهها در ISC بدون خوداظهاری دانشگاهها از سراسر جهان، پایگاه داده موثق و معتبری شکل گرفته که میتوان از آن در جهت سیاست گذاریهای پژوهشی و بررسی موقعیت دانشگاههای ایران در سطح جهان استفاده نمود. “رتبهبندی جهانی “ ISCمیتواند نقش مهمیدر سوق دادن دانشگاههای ایران به سمت دانشگاههای تراز جهانی داشته باشد.